Nu te zien bij Cinema De Vlugt (2024)

Uitgaan

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Goed om te weten dat in de maanden juli & augustus het gezellige Café De Vlugt en Cinema De van maandag tot vrijdag later opengaat. In plaats van 12.00 openen zij de deuren een half uur voorafgaand aan de eerste film. Zaterdag en zondag gaan zij gewoon om 12.00 uur open. Controleer dus goed op de website wat de starttijden zijn voor de eerste film van de dag.

Nu te zien bij Cinema De Vlugt (1)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Goed om te weten dat in de maanden juli & augustus het gezellige Café De Vlugt en Cinema De van maandag tot vrijdag later opengaat. In plaats van 12.00 openen zij de deuren een half uur voorafgaand aan de eerste film. Zaterdag en zondag gaan zij gewoon om 12.00 uur open. Controleer dus goed op de website wat de starttijden zijn voor de eerste film van de dag.

Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal. Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Secret garden cinema

Vier het zomerse weer bij Cinema de Vlugt en ga op zoek naar de zonnige Secret Garden. Een heerlijk groene tuin perfect voor een ijskoude frozen cappuccino, een ijsje, frisje of borreltje. Vanaf woensdag kan je je verstoppen in deze zonnige, geheime binnentuin. De laatste weekenden van augustus vertoont Cinema de Vlugt er de mooiste wereldklassiekers. Buiten, onder de sterrenhemel kan je kijken naar films uit Turkije en Iran. Programma: Ragbar (Downpour) | vrijdag 30 augustus | Hababam Sinifi (The Chaos Class) | zaterdag 31
augustus. Alle films starten om 21.00 uur.

Premieres in de filmzaal

Loverboy

Emoties Uit: De alleenstaande vader Terrance, die zijn 9-jarige dochter probeert te behoeden voor een uithuisplaatsing van jeugdbescherming, raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Omdat hij het geld niet kan terugbetalen wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties. Emoties uit… Keihard.

Zak & Wowo

Wanneer Kyle, de 13-jarige tweelingbroer van Zak, wordt ontvoerd voor zijn magische jadesteen, begint voor Zak een gevaarlijke zoektocht. Samen met zijn Jadesteen, oma NaïNaï, de stoere outlaw Indiana en een klein (maar heel groot) monster, gaat hij op een hilarische en avontuurlijke reis om zijn broer terug te krijgen.

Nu te zien bij Cinema De Vlugt (2)
Zak & Wowo. (Foto: aangeleverd)

Specials in de filmzaal

Cinema de Vlugt x Voedselpark Amsterdam: Het Goud van Amsterdam:

In ons drukke stadsleven verliezen we steeds meer het contact met de natuur. ‘The Gold of Amsterdam’ neemt je mee naar de Lutkemeerpolder, de laatste vruchtbare grond van de stad die wij dreigen te verliezen. Van voedselproductie tot mentale gezondheid, de documentaire onderzoekt de vele voordelen van het werken met de aarde en pleit voor een duurzamere toekomst.

Egyptian Classics: Khali Balak Min Zouzou (1972)

Een voormalige straatdanseres uit de Mohamed Aly straat verruilde de dansvloer voor de collegebanken, maar haar nieuwe leven wordt opgeschud door een liefdesrelatie met een student uit een andere wereld. Wanneereen professor verliefd op haar wordt, komt haar verleden aan het licht. Een film over liefde, verraad en de zoektocht naar een nieuwe identiteit.

Secret garden cinema

Ragbar (Downpour): Deze ontroerende zwart-wit film volgt een jonge, goed opgeleide en bescheiden leraar in het pre-revolutionaire Iran. Hij verhuist naar een nieuwe stad, krijgt een nieuwe baan en wordt verliefd op een hardwerkende en ondergewaardeerde jonge vrouw die de zorg draagt voor haar zeer oude moeder en jonge broertje. Ondanks verplichtingen en sociale problemen ontvouwt zich een ontroerend verhaal van liefde en doorzettingsvermogen.

Hababam Sinifi (The Chaos Class): Een groep luie, onwetende middelbarescholieren, hebben een prettig leventje op hun dure privéschool. Allenproduct van afstandelijke ouders, hebben ze zich als een familiesamengevoegd en worden ze verzorgd door schoolbediende Moeder Hafize,die hen als haar echte zonen ziet. Hun fijne leventje wordt uitgedaagdals er een nieuwe, strenge directeur komt. De scholieren maken hem hetdoelwit van hun grapjes en streken terwijl hij ze probeert voor tebereiden op het leven.

Prolingaties filmzaal:Un Silence | Thelma | Het Feest van Tante Rita 2 | Deadpool & Wolverine | Babes | Hors Saison | Verschrikkelijke Ikke 4 | Binnenstebuiten 2 | Stemmen van Naoorlogse Generatie.

Nu te zien bij Cinema De Vlugt (2024)

References

Top Articles
What Is Code? If You Don't Know, You Need to Read This
10 Years on iFunny: A Reflection on That Stupid Yellow App
Zuercher Portal Inmates Clinton Iowa
Morgandavis_24
15:30 Est
Atrium Attorney Portal
Caremount Medical Flu Shots 2022
Wharton County Busted Newspaper
Press And Sun-Bulletin Obits Today
Lebron Vs Pacers Stats
Momokun Leaked Controversy - Champion Magazine - Online Magazine
Zulrah Strat Osrs
Dallascowgirl Leaked Of
Slmd Skincare Appointment
Please Put On Your Jacket In Italian Duolingo
Walking through the Fire: Why nothing stops Jesus’ love for you - Ann Voskamp
Test Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, la carte graphique parfaite pour le jeu en 1080p
Rhiel Funeral Durand
MyChart | University Hospitals
9:00 A.m. Cdt
O'reilly Auto Parts Near Me Open Now
Overload RS3 Guide - Rune Fanatics
Persona 5 R Fusion Calculator
Skip The Games Lawton Oklahoma
Minneapolis, MN Real Estate & Homes for Sale | realtor.com®
Gander Mountain Mastercard Login
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
‘There’s no Planet B’: UNLV first Nevada university to launch climate change plan
Restaurants Near Defy Trampoline Park
Reasonabiu
Dreaisback
Frequently Asked Questions | Google Fiber
Age Gabriela Moura's Evolution from Childhood Dreams to TikTok Fame - Essential Tribune
Rubios Listens Com
Statek i zarządzanie załogą w Assassin's Creed Odyssey - Assassin's Creed Odyssey - poradnik do gry | GRYOnline.pl
Hyvee.com Login
Lily Spa Roanoke Rapids Reviews
Craigslist Palm Desert California
Petco Clinic Hours
Where does the Flying Pig come from? - EDC :: Engineering Design Center
Curaleaf Announces Majority Stake and Forms Strategic Partnership with Germany's Four 20 Pharma, a Fully EU-GMP & GDP Licensed Producer and Distributor of Medical Cannabis
Az610 Flight Status
The Spot Barbershop - Coconut Creek Reviews
Riscap Attorney Registration
Kieaira.boo
Vidant My Chart Login
Reli Stocktwits
8 Internet Celebrities who fell prey to Leaked Video Scandals
St Anthony Hospital Crown Point Visiting Hours
Ericdoa Ethnicity
Schedule360 Minuteclinic
Chase Bank Time Hours
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6247

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.